Lid worden

Ondanks het overlijden van ezel Mien zal stichting Mien voortbestaan.  In samenwerking met de Ezelsociëteit in Zeist is Amelie uitgekozen. Op 2 juli is Amelie gekomen om Isla te vergezellen. Lees haar verhaal op de pagina De Dieren. Alle ezels die worden opgevangen door de sociëteit hebben een ‘verhaal’ en donaties zijn nodig om zo goed mogelijk voor deze dieren te kunnen zorgen. Wij hopen dat u ons werk blijft steunen!

Vrienden van Mien en Isla

In 2003 hebben Sandra en Marjolein ezel Mien overgekocht van een tuinder die slecht voor haar zorgde. Ze had geen stal meer en ook veel te weinig bewegingsruimte. Bij de overname kwamen de verantwoordelijkheden en de kosten volledig op de schouders van de toen 15 jarige meiden. Om de ezel een nieuw leven te geven is de stichting ‘vrienden van Mien’ in het leven geroepen. Veel mensen waren bereid om de ezelstichting financieel te steunen.

Na 3 jaar ezel Mien te hebben verzorgd vonden Sandra en Marjolein het tijd worden voor een vriend voor Mien. Er werd contact gezocht met de ezelopvang in Zeist waar zij nadat de opvang het idee goedkeurde Isla aan hen voorstelde. Isla was ook zwaar verwaarloosd en had heel zijn leven gesleten op een weiland zonder deur erin, hier was hij aan zijn lot overgelaten en heeft zich toen bijna kapot gegeten aan het vele gras. Hij is meerdere keren hoefbevangen geweest en had zeer ernstig vergroeide hoeven waardoor hij nog amper kon lopen. De ezelopvang heeft hem toen lichamelijk zoveel mogelijk opgeknapt maar geestelijk was hij nog lang niet hersteld.

Door de goede zorgen hebben wij hen nog een lang en gezond leven gegeven. Mien is 30 jaar geworden en Isla 28. In 2016 hebben wij ezel Amelie opgevangen vanuit de Ezelsocieteit in Zeist. Wilt u ons helpen om ook andere ezels een goed tweede huis te geven?

Bent u ook gek op ezels en wilt u de ‘Vrienden van Mien en Isla’ steunen word dan lid. Deze stichting staat los van de Kiboe, dit is een aparte pot om de verzorging van de ezels mee te bekostigen.

Lid worden?

Stort minimaal €10,- per jaar op rekening nr. NL90INGB0008271142 t.n.v. M.N. van der Wilk te Capelle aan den IJssel o.v.v. Stichting Mien. U ontvangt een aantal keer per jaar een nieuwsbrief. Let op: Vermeld bij het storten uw naam, emailadres of postcode en huisnummer.

Hartelijk bedankt